Bookmark and Share     Sitemap    
Bjøberg høgfjellsgard

Storhytte på Bjøberg med 24 sengeplasser

Overnatting i Hemsedal med 24 sengeplasser

Fasade av Bjøberg 

Utleiedelen er til venstre på bildet (de 18 vinduene i to etasjer).

Bjøberg var en skysstasjon før i tiden og det er denne delen av huset som leies ut, eier bor i den andre delen av bygget. Gården har en utleiedel med soveplass til 24 personer fordelt på  10 soverom, spisesal med god plass, stort kjøkken med 2 komfyrer, 2 kjøl/frys, oppvaskmaskin og ellers mye utstyr.

Det er også en stor og god stue med sitteplasser i sofagrupper med tv og dvd, langbord med utsikt ut over Bjøbergdalen og en koselig peiskrok dekorert med gammel rosemaling. Det er god trådløs Internettdekning.

 I tillegg til den store stua er det to mindre stuer i 2.etasje, med fantastisk utsikt utover fjellene og dalen. 

I 2. etasje er det også spisesal med mange sitteplasser og en koselig peis. Kjøkkenet er utrustet med to komfyrer, to kjøleskap, to oppvaskmaskiner, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og skapene er fulle av servise og kjøkkenredskap.

Badeværelsene er i kjelleren, de består av to toalett og to dusjrom alle med varmekabler i gulvet

Utleiedelen passer godt for en stor familie eller liten gruppe.

Her har vi høyfjellet rett utenfor døra med flott turterreng. Om vinteren er det muligheter for skiturer på fjellet i alle mulige retninger. Fra februar er det oppkjørte langrennsløyper. For de avanserte er det gode muligheter for toppturer med fantastiske offpistmuligheter og kiteterreng.

Om sommeren er det også mulighet for ørretfiske med båt i Slettevatn og Heimdretjern og fotturer langs Turistforeningens løyper eller på egen hånd.

Det er ½ times kjøring til Hemsedal sentrum hvor du finner Norges største alpinanlegg om vinteren og et stort aktivitetstilbud om sommeren, inklusive to golfbaner.

 

 

Runar O. S. Bjøberg | Bjøberg, 3560 HEMSEDAL - Norge